VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLOW

Idag fredag är jag glad just för att det ÄR fredag. Bästa dagen på veckan, med hela helgen framför. Kanske det är vanligt att känna så när man gillar det man gör eftersom man på fredagen är mittemellan jobb och helg? Jag är också glad för att jag hade ett härligt flow i mitt skrivande igår så jag gjorde mer än vad jag behövde och alltså kan ta det mer chill idag, och hämta tidigt på förskolan. Elion är busy med farmor och farfar den här veckan och helgen, de är på besök från norrland för att fira Elions farbror och Elion. Elion fyller ju inte än på några veckor men smidigt att ta dom samtidigt, och Elion misstycker verkligen inte när det innebär att han blir firad så utspritt haha.

Träffade Elions farmor på innebandyträningen i onsdags och det känns fint att få göra det fortfarande. Det är ändå 120 mil mellan oss så ses i vardagen gör vi ju inte. Men med tanke på att de var en stor del av mitt liv i över 8,5 år och kommer fortsätta vara viktiga personer för alltid pga Elion känns det bra att vi får möjlighet att ses i alla fall ibland.

 IMG_3818 IMG_3813IMG_3822

En annan dag när solen sken, men rosorna från M ljusar upp även idag ♡


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna