VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÖDET?

Öppnade visst inte ens datorn igår, men här är jag! Gårdagen innebar föreläsning 10-15 och sen innebandyträning med Elion. Träffade en bekant där, en före detta bloggkollega. När vi först träffades var vi på väg till Stockholm för en kick off-helg med Allt för föräldrar. Sen flyttade jag till samma stad och nu spelar våra söner i samma innebandylag. Våra vägar möts lite hela tiden. Vi träffades även på judoträningen en gång precis innan Elion slutade, tror det var hans sista träning. Visst är det så med en del människor? Som om ödet är att man ska mötas. Så var det lite för mig och Mange också känner jag. Vad är oddsen att jag skulle känna igen honom ute i en bar en sommarkväll efter att bara ha sett honom på några bilder? Nu jobbar han i staden där jag växte upp (med människor jag festade med som tonåring hehe), undrar om vi skulle ha möts där om inte här? Även om jag inte riktigt tror på ödet så tror jag ändå någonstans att valet av vägar kan leda till speciella platser i livet, men allt handlar om just val och plats i livet – vilka vägar man valt tidigare. Att människor kan vara ”rätt” vid olika tider i livet? Men kanske det är lite att tro på ödet?

img_3881.jpgimg_3876.jpgimg_3882.jpg

På kvällen fortsatte vi (efter Bonde söker fru) kolla på Farang, vi har kollat ikapp alla avsnitten sen i söndags och nu finns det visst bara ett avsnitt kvar!? Vi har kollat på en del kortare serier på sistone (Santa Clarity diet, Ozark t ex) och innan gillade jag nog inte riktigt det eftersom de tar slut för fort men nu tycker jag att det känns lite som en lååång film. Serier och tända ljus är verkligen höstkvällar för mig!


Återkommer efter skol- och förskolelämning, hade lite tid över här för ovanlighetens skull men dagarna blir ju rätt långa när man går upp halv sex 😉

KRAM


Kommentarer


  1. Ulrika 12 oktober, 2017 on 19:57 Svara

    Om du inte sett outlander kan jag verkligen rekommendera den. Ge den två avsnitt, sen är man fast. Fantastisk historia och skådespelare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna