VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEOLOVER?

60_604438

Men KOLLA så fin overall! Det är ju nästan så jag önskar en till bebis bara för att det finns så mycket fina kläder haha. Skämt åsido, den här leodrömmen till vintern finns upp till storlek 86 så ni som har minisar i storlek mini kan ju passa på nu när den är nedsänkt i pris. Vi är trogna användare av Nordbjörns plagg och tycker att de är av toppenkvalitet. Finns även en leovariant i fleeceoverall, det kommer jag att sakna att inte kunna ha till barnen i år. Det var så smidigt att liksom alltid ha lagom kläder på, i åkpåsen eller om man skulle åka bil. Jag har två blå fleeceovealler i storlek 80 och 86 om någon är intresserad.


Nu ska jag försöka göra en del nytta på hemmaplan. Förrutom att tvätta. Har precis lämnat de små på förskolan och det var inga glada miner… Antar att det nästan blir som en ny inskolning nu när de bara kommer gå 4 dagar på 2 veckor? Idun var dessutom redan supertrött, inte så konstigt när hon går upp strax efter 05 men tror det är förkylningen som gör att det är svårt att sova. Jag är likadan, hatar verkligen att sova förkyld.

 


Kommentarer


 1. Mamman 12 oktober, 2017 on 11:11 Svara

  Hej.
  Jag är intresserad av fleecen i strl80. Finns det möjlighet o se bild samt vilket pris du har tänkt dig?
  Hälsningar

 2. Så fin! Leo är bästa mönstret

 3. Marlene 12 oktober, 2017 on 15:10 Svara

  Lindex hade nästan exakt samma utseende hängande på hyllan igår. Reagerade för att att köpte en väldigt liknande på HM för två vintrar sedan. Haha.

 4. Emma 12 oktober, 2017 on 19:19 Svara

  Läste ditt inlägg att Aston var förstoppad och magsjuk. Vår äldsta hade Jätte problem när han blev magsjuk att han efter magsjukan blev förstoppad och sen kräktes av det. Vi fick rådet av bvc att pröva ge microlax. Vi tyckte det var jätte konstigt eftersom han kräkts och inte ätit ngt hur kunde han bli förstoppad. Så nu varje gång hqn får magsjuka så ser vi till att ha microlax hemma. Se till att han bajsar och om inte så ger vi microlax. För i början var det jobbigt när han kräktes i 6 dagar och vi förstod inte varför. För de gånger han kräkts i slutet av magsjukan var alltid på kvällen och tydligen är barn förstoppad så kommer de när de lagt sig. Och att förstoppning är vanligt vid magsjuka.

 5. Therese 12 oktober, 2017 on 20:50 Svara

  Det finns fleeceoveraller på HM i större storlekar om det var att inte finns som du menade? 🙂

 6. Alexandra 12 oktober, 2017 on 21:49 Svara

  Hej! Jag är intresserad av fleeceoverallen i stl 80. Bild och pris efterfrågas 🙂

 7. Jenny 12 oktober, 2017 on 21:52 Svara

  Tack för tips! Klickade raskt hem leofleecen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna