VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN TV-KVÄLL

Kväll. Tre barn som sover. En man i stugan. Tända ljus och bra program på TV:n. Att titta på TV själv är något jag tycker är S Å ! F R U K T A N S V Ä R T svårt. Läste att det ofta kan ha att göra med stress, att man inte kan slappna av utan känner att det finns annat som måste göras. Stämmer nog rätt bra på mig, så att träna på det har jag börjat med haha. Låter ju inte som någon större utmaning för en del kanske, men det är svårt. När Mange är hemma brukar vi titta på ett avsnitt eller två i soffan, hålla hand och bara varva ner. Då funkar det, men det är det där när jag är själv. Så torsdagar har jag bestämt är en bra dag för TV-träning, för jag älskar Familjen Annorlunda och Wahlgrens värld :).


IMG_3800

Min älskade kalender. Skulle aldrig never ever sluta att använda en vanlig papperskalender.


Idag har just almanackan varit en hel del i centrum. Jag har skrivit in några viktiga datum som dykt upp och även mentalt planerat hur hösten kommer bli. Som jag trodde kom vårterminen och nästa praktik nära redan nu, eftersom vi bara har någon vecka på oss att lämna önskemål på nästa praktik. Jag har bestämt mig för var jag allra helst vill vara och jag vågar inte tänka på hur besviken jag skulle bli om det inte blev så. Det känns lite som ett kall att få komma dit. Så jag håller mina tummar stenhårt.


I övrigt önskar jag fylla min almanacka med dejtkvällar!!Kommentarer


 1. Sandra 13 oktober, 2017 on 09:17 Svara

  Är det fler än jag som inte kan se några bilder? Har hållt i sig i flera dagar nu ?

  • Evelina 13 oktober, 2017 on 09:24 Svara

   Jag och några fler (som jag vet om) upplevde samma problem och IT letade och letade… det blev som vanligt när vi uppdaterade telefonen till senaste programuppdatering! Så testa det, håller tummarna ?

 2. Elina 13 oktober, 2017 on 17:44 Svara

  Håller med, inte utan min papperskalender ?☝️

 3. Marlene 13 oktober, 2017 on 17:58 Svara

  Nu ser inte jag dina bilder längre ? Det är inte det att du fotat med det nya formatet på bilder i telefonen? ?

  • Evelina 13 oktober, 2017 on 18:20 Svara

   Vilket nya format? ? testat att göra programuppdatering? ?

   • Marlene 16 oktober, 2017 on 15:57 Svara

    Jag har uppdaterat men det fungerar ändå inte. Hopps det läser sig snart.

    När man laddar in filerna i datorn sen så ser man att det är en annan filändelse. Det ska tydligen vara bättre kvalitet enligt Apple men jag hittade ingen app till datorn som jag kunde öppna bilderna med. Så kanske samma på min telefon nu tänker jag ?

    • Evelina 18 oktober, 2017 on 19:32 Svara

     Åhh!!! Så irriterande. Skickat vidare info till IT iaf, tack för feedback!

 4. Cim Janson 14 oktober, 2017 on 09:21 Svara

  Hej tjejen,

  Här har det hänt mycket, jag har ju inte bloggat på hur länge som helst känns det som. (icamamman om du kommer ihåg mig)
  Ja det har hänt lite här också, sonen fyller snart 22 o har flyttat hemifrån, herregud…
  Du får gärna skicka ett mail o du vill….

  KRAAAAAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna