VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRÖLLOP COMING UP…

Igår blev det söndagsmiddag hos mormor och morfar igår


Det känns skönt att ha helgerna jobbfria så man kan få in familje- och kompisträffar då. På veckodagarna hinner man (vi) inte med mer än vad vi redan gör och då finns det sällan tid för just umgänge med andra än familjen.


Min syster och hennes fästman gifter sig ganska snart så det blev lite bröllopsprat! I februari är det i och för sig, så snart är väl kanske att ta i men vi vet ju alla hur snabbt tiden går hehe. Jag och Mange har bokat in vår första barnfria natt och längtar redan. Det ska bli alldeles fantastiskt härligt att inte behöva väckas av de små utan kunna ligga kvar i sängen så länge vi vill. Måste börja kika efter en passande klänning till mig med. Tänker att nyår kommer lägligt före så kanske det dyker upp något i butikerna då.


Kommentarer


  1. kaffekunnig 12 oktober, 2017 on 09:06 Svara

    Fin paj 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna