VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RECENSION AV HEXTER & BAINES DAMKLOCKA

Inlägget är i samarbete med Hexter & Baines

 

Det känns riktigt roligt att få visa er en av höstens nyheter hos Hexter & Baines! De presenterar en ny damkollektion och min favorit är helt klart Newport – en svart läderbandsklocka med svart urtavla.

 

 Om du anmäler intresse till någon av de nya modellerna får du 30% rabatt på ditt kommande köp, och ett mail när klockan finns i lager. Här hittar du alla damklockor, du fyller alltså i mailadress på den modell du vill ha.

 

   IMG_3712IMG_3689IMG_3692IMG_3768 IMG_3776

Hela klockan känns nättare och den största förändringen mot tidigare modeller tycker jag är att kronan är mindre och tidsmarkeringen stilrenare med ”streck” istället för romerska siffror. Roséguldsdetaljerna tillsammans med det svarta gör den enhetlig och kvalitetsmässigt är det fortfarande top-notch. Detta är en klocka som riktigt känns kvalitet samtidigt som det inte känns att man har den på, den är så nätt och lätt.

 

IMG_3722 IMG_3743

Idag skulle bli en produktiv dag i skolan, med grupparbete och redovisning, men så spydde Aston ner köksgolvet när vi var på väg ut mot förskolan. Så typiskt men samtidigt himla tur att det hände hemma och inte på förskolan! Nu blir det alltså VAB ett par dagar till… Jag tar de första två.

 

IMG_3698

 


Kommentarer


 1. Sofia 9 oktober, 2017 on 20:48 Svara

  Krya på Aston, och hoppas ni andra klarar er! Var är din tröja ifrån ? ?

  • Evelina 9 oktober, 2017 on 22:17 Svara

   Tack ??❤️
   Tröjan är från lager 157 ?

 2. Federica De Stefano 8 juli, 2020 on 19:13 Svara

  Jättefin klockan!!!! Jag älskar den! Tack så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna