VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EASY PEASY


Så här okomplicerad kan min lunch vara and I like it. Kan vara komplicerad vad gäller mycket, men mat är inte inte något av det haha. Kommer att tänka på när vi åt femrättersmeny för flera tusen på vår 1-årsdag och jag kände att jag lika gärna hade kunnat äta på McDonalds… ?


Idag har jag jobbat hemifrån med examination som skickats in och så lite grupparbete online på det. Var väldigt skönt efter en ganska intensiv vecka att inte behövs åka iväg någonstans. Nu väntar ledig helg! Jag började den med att hämta barnen lite tidigare än planerat och gå promenad för att köpa vin och inbjudningskort till Elions kalas. Bara en månad kvar tills vi har en 8-åring i huset!


Kommentarer


 1. Johanna 6 oktober, 2017 on 16:37 Svara

  Jag förstår att du inte skulle köpa vin till Elions kalas, men det blir lite så när du skriver på det viset, haha… 😉

  • Annika 6 oktober, 2017 on 19:08 Svara

   Haha fast jag läste det PRECIS likadant, och undrade lite varför i hela friden man ska servera vin pa ett kalas, haha!

  • Evelina 6 oktober, 2017 on 19:20 Svara

   Haha jag veet ?? tänkte tanken men sen tänkte jag nä, en sak om jag skrivit typ vin och kakor till Elion kalas. Inbjudningskort är ju en bit ifrån ??

 2. Sofia 7 oktober, 2017 on 16:31 Svara

  Tänkte också först på vin till kalaset..? Förstår dock att du inte menade det så.

  • Evelina 7 oktober, 2017 on 16:55 Svara

   ???

 3. JUNITJEJ 7 oktober, 2017 on 21:45 Svara

  Så gott det ser ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna