VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ELD & PÄRLORJag hänger med mina tre små älsklingar idag
. Fredrik skjutsade hit Elion på förmiddagen, en dag tidigare men rättvist ändå eftersom han var lite extra hos Fredrik förra helgen när Idun blev sjuk.

Vi åt lunch på Sibylla och sen åkte vi ut till stugan för att hälsa på Mange och Danne (hans minstebror) som är där och eldar träd, ris och stubbar som ska bort. Jag sticker rök nu men det var det värt, att stå nära brasan och få värme haha. Det är riktigt kyligt ute nu!


Sen satte vi oss alla fyra och pärlade en stund. Det är obeskrivligt mysigt att hitta på saker alla tillsammans. Ja nu fattas ju Mange, men att göra saker tillsammans med alla barnen som alla tycker är roligt. Jag och Elion har skrivit alla inbjudningskort till hans kalas också. 16 kompisar och det blir fotbollskalas. Hur smidigt (och billigt) som helst att hyra en skolgymnastiksal av kommunen ju, fick tipset av ett annat kalas som Elion var bjuden på.


Nu ska jag styra upp tacos och invänta att Mange vill bli hämtad. Får se när det är läge att lämna men är det bara att hålla uppsikt så kan ju grannarna hjälps till med det, de som ändå bor där. Det är nämligen en hel del gemensamt som bränns också efter senaste röjning/städning där ute.


Kommentarer


 1. Marie 7 oktober, 2017 on 17:26 Svara

  Hej igen Evelina.

  Jag ser fortfarande inte dina bilder ?.

  • Evelina 7 oktober, 2017 on 18:22 Svara

   För mig funkade det när jag gjorde en programuppdatering på telefonen! Kan du testa det? ☺️??

   • Marie 7 oktober, 2017 on 21:33 Svara

    Ja, nu funkar det ??

    • Evelina 7 oktober, 2017 on 22:10 Svara

     Yeay!! ?????

 2. Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 7 oktober, 2017 on 17:55 Svara

  Ser ut som en härlig dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna