VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILL WE MEET AGAIN

SISTA PRAKTIKDAGEN för den här gången. Undrar om jag kommer att återvända till de här lokalerna? Jag tror faktiskt att jag kommer att jobba här någon gång i livet.

 

Det var verkligen med blandade känslor jag gick ut från kontoret. Jag kommer att sakna min praktikplats och alla där men jag vet också att kvarstående kurser måste läsas för att jag ska få jobba på riktigt. Men SOM jag har fått lära mig under den här tiden och framför allt har jag blivit helt övertygad (om det fanns något tvivel kvar haha) om att jag har valt rätt utbildning. Härlig känsla! Att börja plugga vid 28 är ändå en omställning som heter duga. Men en utbildning är också en stor investering i sig själv och sin framtid och jag älskar att jag vågade chansa.

 

 

 

Min sista praktikdag var helt otrolig. Jag fick veta på morgonen att mina två handledare skulle bjuda mig på lunch, och när vi satt på stället som jag fick välja, tog en av dom upp en PRESENT! Alltså jag dog lite av lycka, totalt överraskad och rörd som jag vet inte vad. Till er som fortfarande inte kan se bilder (hoppas på lösning snaart!) fick jag en bok son valts ut med omtanke ❤️. Ernsts ”Lyckan i det lilla”, den skulle visst passa mig som tänker positivt hihi. Älskar att ha en fysisk sak som alltid konmer påminna mig om världens bästa praktik, den som fick mig helt säker på att bli socionom.

Känner mig lyckligt lottad för att jag har fått lära känna så fina människor, för att jag har fått handledning, stöttning och pepp varje praktikdag. Jag har fått utvecklas i min egen takt men ändå testa mina vingar.

Som om det inte vore nog fick jag feedback uppifrån för mitt skrivande och det gjorde mig också väldigt glad, såklart.

 

/Somnar lycklig ikväll


Kommentarer


  1. Agneta 6 oktober, 2017 on 16:29 Svara

    Grattis! Vad roligt med den uppskattningen! Det är du värd! Jag själv blev så glad idag, en vanlig jobbdag påsjukhuset, när en kollega sa ”allt vore så mkt enklare om alla var lika positiva och glada som dig”! Det gjorde min dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna