VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET SÄGS ATT OVAN MOLNEN ÄR HIMLEN ALLTID BLÅ

Måndag! Oktober blev det ju igår också. Känns konstigt, att 2017 är inne på sista kvartalet. Fast i mitt huvud är jag typ redan framme vid nästa sommar haha, ja i min planering över skola och så. ”Någon” ser väldigt mycket fram emot att börja jobba och intalar sig själv att sommaren 2019 är här fortare än fort. Jag räknar ner i terminer och en termin går ju fasligt snabbt. Men jag tycker ändå att det ligger något i det, tänker man terminer och läsår går tiden lite väl fort.

Idun mår fortfarande inte bra, Aston mår fortfarande bra. Peppar peppar så blir han inte smittad, blir han det lär det bli VAB hela veckan lång. När jag ringde förskolan i morse sa dom att det är ett till barn på Iduns avdelning som blivit spysjukt i helgen, men ingen som varit det innan dess så det kom liksom från ingenstans. Måste varit något syskonbacill eller liknande som smugit sig in. Eftersom det går väldigt långt mellan spyorna för Idun vågar vi inte riktigt pusta ut och tänka att det är över. Men för varje dag växer såklart hoppet om att hon snart är sig själv igen!

 IMG_3651

Har jag visat nya lampan från Mio? Det var kärlek vid första ögonkastet för oss två haha.

IMG_3656

Samma med denna kruka, också från MIO. Har även två små i samma utförande med cremevitt och guld. Tycker MIO har såå himla mycket fint i inredningsväg.

Vi myser alltså på fortsatt i soffan, efter lunch byter pappan i huset av mig. Ute är det storm ute så det känns ändå mer godkänt än i helgen när det var soligt. Då ville jag mest ut! Idag efter jag kommer hem från skolan måste fokus vara på att rasta Aston ute en stund. Stackars har mest varit inne sen i fredags eftermiddag. Tur att han är en riktig myskille så jag tror faktiskt inte att han haft så himla tråkigt ändå.

KRAM!


Kommentarer


 1. Linnea 2 oktober, 2017 on 12:53 Svara

  Jag har för mig att du nämnt någon gång att du kände dig deppig under graviditeten med Aston. Jag väntar mitt andra barn nu och känner mig deppig på ett helt annat sätt än jag gjorde när jag väntade mitt första – trots att jag såklart är lika glad över denna graviditeten! Hur hanterade du deppigheten? Gick den över efter ett tag?

 2. anna 2 oktober, 2017 on 13:33 Svara

  Låter som rota viruset , kan vara riktigt lömskt men tur nog brukar man vara imun som vuxen ?

  • Evelina 2 oktober, 2017 on 13:41 Svara

   Det hade hon (och Aston) i våras. Detta är ingenting i jämförelse ?

 3. Anna 2 oktober, 2017 on 19:05 Svara

  Många tror att barn bara blir smittade på förskolan.. tyvärr kan hon ha blivit smittad vart som helst egentligen, affären av någon som hälsat på osv.
  Hoppas hon kryar på sig iallafall och att Aston klarar sig!

  • Evelina 2 oktober, 2017 on 19:12 Svara

   Ja klart det smittas överallt, men det var ju ändå två av 13 barn som blivit sjuka samtidigt med samma sjukdom så ganska troligt det var där ändå tänker jag ?
   Tack och jaaaa ??✊?✊?

 4. Myh 3 oktober, 2017 on 08:15 Svara

  På tal om något som inte har med själva inlägget att göra, vet du om er pod kommer komma tillbaka? Saknar att lyssna på er varje vecka. Det var en väldigt bra pod tycker jag 🙂 Håller tummarna för att ni kommer tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna