VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGAR = PIZZA?

Jag vet inte hur många söndagar i rad vi har åkt och hämtat pizza till middag… Till vårt försvar skulle vi egentligen åkt hem till min pappa för söndagsmiddag idag men så blev ju Idun sjuk och alla helgplaner ställdes in. Även nytänkandet tydligen haha. Kort och gott så är vi både trötta och kanske framför allt lessa på sjukstuga nu så att slippa matlagning kändes helt ok.


Innan lunch var jag ute på nästan 1,5 timmes promemad (själv! ??) och innan middag tränade jag också. Klapp på axeln på träningsfronten med andra ord.

Det blir uppdelad vabb imorgon kom vi fram till. Mange jobbar förmiddagen och kommer hem så jag kan gå på sista föreläsningen.


Kommentarer


  1. Elina 1 oktober, 2017 on 22:23 Svara

    Ett tips om det blir mycket vab: sätt er på söndagskvällen och dela upp hela veckan. 2,5 dagar var totalt. Så slipper det bli kaos och panik när något eller båda barnen är sjuka för då vet ni vems dag det är. Kan ju låta orättvist om man har delat upp och en förälder alltid råkar få vab på sin dag, men för oss var våra barn sjuka så mycket en period att det jämnade ut sig! ?

    Hoppas Idun kryar på sig snart och att resten håller sig friska! ?

    • Evelina 2 oktober, 2017 on 10:12 Svara

      Smart tips! För oss är verkligen varje vecka olik, så det är svårt att planera mer än en vecka i taget – Manges viktiga möten och mina obligatoriska moment i skolan har företräde så det kan ju lika gärna vara så att han får VAB:a hela veckan eller tvärtom. Men viktigt att göra det så bra som möjligt för ALLA. Kram och tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna