VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RABBLE

Inlägget är i samarbete med Rabble

Jag gillar sajter där man snabbt och lättöverskådligt får en överblick av vilka rabatter som gäller var och just nu. Rabble är Sveriges ledande plattform för rabattkoder och erbjudanden på nätet så kika in där innan du klickar hem något! Lättöverskådligt inte minst för att det finns olika kategorier som till exempel kläder, inredning, resor och mat. Du kan även se de mest populära rabattkoderna eller erbjudanden som går ut inom 24 timmar.

Jag skrev ju i min hur-man-maximerar-vardagen-lista förra veckan om att matkasse är grymt i (framför allt) vardagarna när tiden är hektisk och man behöver underlätta på alla sätt som går att underlätta. Just nu har Rabble exempelvis ett erbjudande hos Mathem där man får 250 kr rabatt på en hel order (gäller tom 21 oktober). Mathem erbjuder mer än bara matkassar, faktiskt så är det Sveriges största matbutik på nätet och du kan handla allt från mjölk till tandkräm

rabble

Det absolut BÄSTA med att få en färdig matkasse hem tycker jag är att få inspiration till nya maträtter. Annars blir det lätt att jag gör samma. Det behöver ju såklart inte betyda att matkasse innehåller ovanliga maträtter, vi har valt barnkassar eller andra lättlagade alternativ, då blir det ofta de vanliga maträtterna men kanske med en twist, någon ingrediens eller sås man själv inte tänker på kan funka till. Eller jag, JAG är rätt enkelspårig i matlagning och behöver nog köpa matkasse någon gång emellanåt för att få någon ny favorit att fortsätta med. Sen är det rätt lyxigt att slippa handla maten också… Om du handlar hos MatHem kan du som sagt plocka ut de varor du skulle handlat i din fysiska matbutik, men med skillnaden att du får leveransen fraktfritt hem.

I dagsläget finns MatHem i Stockholm, Göteborg, Borås, Malmö, Uppsala, Södertälje, Västerås, Helsingborg, Lund, Båstad, Enköping, Gävle, Köping, Linköping, Motala, Norrköping, Sandviken, Söderköping och Ystad och du handlar direkt på webben eller i MatHems app. Någon som testat? Jag skulle mer än gärna göra det så jag håller tummarna för att nästa stad på kartan är Jönköping? När vi var på Jollyrooms event förra våren var en av sponsorerna just Jönköping och jag och Mange pratade med deras representant om att Jönköping också borde finnas med.

Visst är det härligt att livet kan underlättas genom fyndiga appar och hemleveranser? Vi tillbrinar så mycket tid i bilar och att transportera oss som det är, så underlättas det som underlättas kan säger jag 🙂

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna