VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SCONES

Sconesfrukost by Aston and me ??


Natten har varit… sådär. Idun började må dåligt igen så Mange var uppe med henne och bytte sängkläder ett par gånger på kort tid. Aston vaknar av ledsen Idun och så var alla vakna, strax efter 04 ? Försökte få Aston att somna om men insåg efter nästan en timme att det var omöjligt så han fick gå ut till de andra två i soffan. Jag sov två timmar sen bytte jag av Mange som också sov två timmar. Skönt att det ändå är helg! Nu ska vi bara försöka lösa morgondagen, vem som ska vabba. Tror det blir Mange eftersom jag har kursstart.


Nu måste jag ut och gå en långpromenad ensam! Igår var jag på Elions fotboll men det var ju i princip stillastående i två timmar. Behöver få pinna på med benen, långt!!


Min stjärna igår ⭐️


Kommentarer


  1. Så gott med scones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna