VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INNEBANDYFÖRMIDDAG

Jag och minisarna mötte upp Elion och övrig hejarklack i sporthallen för innebandycup i morse! Elions farfar är som sagt här i helgen och det var sååå kul att träffa honom igen. En av världens snällaste män.

Nu tycker jag självklart inte att prestation är det viktigaste utan att de har KUL, men det är också kul att se att de har utvecklats väldigt mycket rent teknikmässigt nu det senaste bara. Elion sa i måndags när det var första innebandyträningen att han tycker om innebandy mer än fotboll! Det var oväntat, han som i princip har andats fotboll de senaste åren haha. Vi får se var det slutar, jag älskar att få följa honom i hans val!

 

Prommisen hem = lilleman sov, vi handlade mat (och godis) till ikväll och plockade färgglada löv mot slutet. Lagom hemma vaknade Aston igen och nu tänkte vi bara mysa inne resten av dagen tror jag. Vi har tänt massa ljus och lagt höstlöven i en ljuslykta, under ett blockljus. Inväntar pappan i huset som murar grunden på stugan 2.0.

 

 

Mellis i soffan framför Alfons Åberg. Det och Bamse är favoriterna just nu.

 

 

Höstigt tryck från Lindex.


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 23 september, 2017 on 16:07 Svara

    Låter som en härlig lördag! 🙂

  2. JUNITJJE 23 september, 2017 on 18:55 Svara

    SÅ mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna