VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DÅ TAPPAR JAG HÅRET

Den här veckan har jag avancerat ytterligare och orkat med hela två gympass haha. Den första veckan på praktiken var jag som bekant knockad. Nu är jag som en människa även efter arbetstid, det känns härligt.

Imorse efter frukost gick jag bort till gymmet och körde ett ganska tufft pass på en timme. Var helt slut i kroppen efteråt men det känns bara härligt att vara hyffsat igång igen. Under tiden var övriga familjen hemma på baksidan och byggde en fälla, vi har nämligen ett par grävlingar som går runt här i kvarteret och förstör våra trädgårdar…

 

Efter lunch och vila för de små åkte vi till minisarnas farbror. Han ringde nämligen häromdagen och sa att de hade massor med tomater på sina växter som väntade på att ätas upp ;). Tomater är bland det godaste Idun och Aston vet! De ställde alltså gärna upp på det haha.

 

Nyklippt kille. Har även klippt hela familjen den här veckan. Idun ville också klippa sig när jag klippte pappa och lillebror igår, så jag toppade till hennes längder bara för att men utan att det egentligen behövdes.

 

 

Handlade på vägen hem. Helgerna går FÖR FORT!

På tal om hår. Nu märker jag att jag hade en period i våras och början av sommaren när jag inte mådde så bra. Vid såna perioder (gången innan denna var kring skilsmässan med F tror jag) går jag först ner i vikt (gjorde jag i början av sommaren) och sen tappar jag otroligt mycket hår. De där kilona har hittat tillbaka, men håret är ju desto svårare att få tillbaka bara sådär. Eftersom jag vet att det beror på stress hoppas jag att hösten blir lugnare nu när vi har förskola om dagarna när jag pluggar.


Kommentarer


 1. Sandra 24 september, 2017 on 18:49 Svara

  Skönt att komma in i rutinerna och orka lite mer!
  Vad hette hotellet ni var på i våras? Har du bra tips på familjevänliga resmål och hotell? Barnen är 6 och 3 år när vi åker i maj nästa år.

  • Evelina 24 september, 2017 on 19:27 Svara

   Ja verkligen!
   Vi bodde på sunwing kalithea beach på Rhodos, sök på det här i min blogg så ser du mer bilder. Vi bodde på helios. Skulle vilja kalla den resorten för ett riktigt barnparadis! ???
   En annan barnfavorit är Alcudia på Mallorca! Finns sunwing där med men tyvärr tror jag inte det hotellet vi bodde på där var det och jag minns inte namnet på det… men det resmålet är alldeles ljuvligt med mindre barn! Vit sandstrand och långgrunt ??????

   • Sandra 24 september, 2017 on 20:52 Svara

    Tack snälla för svaret! Vi ska åka för första gången med barnen, lyssnade precis på ert poddavsnitt om att resa med barn också, alla tips är bra ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna