VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÄTTEN IDAG IGEN

Godkväll! Har varit på kammarrätten idag och det var intressant samtidigt som jag stundtals kände irritationen bubbla inom mig. Juridik är spännande men jag har svårt för människor som uppenbart ljuger. Det kommer helt klart bli en svårighet i framtida jobbet, att ofta ha ord mot ord och respektera både och. Annars avslutades min praktikvecka mycket bra! Jag fick vara med på ett möte med en familj och skriva yttrande till åklagarmyndigheten också.

Storebror är hos sin pappa, vi bytte helg eftersom farfar är nere från Norrland och hälsar på. Så nu känns det sådär tomt igen!

Jag har mensvärk och vill helst bara sova så det kanske passade bra ändå. Elion har helt klart roligare där. Nu sover minisarna och jag och Mange ska väl inta soffan i vanlig ordning. Jag ÄR så sugen på dejtkväll eller ja bara dejt för den delen oavsett tid på dygnet, men hemifrån. Var väl bara ett halvår sen sist eller så. Nej knappt 4 månader när jag tänker efter. Men i min värld är det ganska länge faktiskt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna