VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LAGSPORTSFEELING

Jag börjar förstå er med äldre barn, att det är mycket med alla träningar. Nu har ju Elion två sporter han håller på med så det kanske är därför det känns mycket även om det än så länge bara är han som står för fritidsaktiviteter. Igår var det fotbollscup, idag var det innebandyträning, på onsdag är det fotbollsträning, lördag innebandycup, söndag fotboll, på måndag innebandy osv osv. Sen har han gympa måndag, tisdag och torsdag. Blir trött bara av att skriva det ungefär, han tycker nog det är rätt lagom och hade nog gärna klämt in något på fredagen också ;).

Idag ”jobbade jag över” på praktiken så fick skynda hem på cykeln. Kom hem tio i fem och då var det bara att parkera cykeln, lämna väskan och hoppa in i bilen med Elion. Äntligen är innebandysäsongen igång! Skriver äntligen eftersom den efter en vår och sommar med regn är efterlängtad – fotbollen är ju ute oavsett väder och innebandyn alltid inne haha.

 

Önskar att jag hade hållt på med någon lagsport när jag växte upp. Det enda jag var i närheten av det var när vi i stallet spelade innebandy en gång i veckan som en kul aktivitet tillsammans.

Vi missade vår glasskväll igår så den tar vi igen ikväll.


Kommentarer


 1. Elina 19 september, 2017 on 09:23 Svara

  Samtidigt som jag tycker att om barnen vill syssla med en speciell aktivitet så bör vi göra allt vi kan för att de ska få göra det, så undrar jag hur tusan vi hade fått ihop det med skjutsningar och hämtningar om jag inte hade varit föräldraledig ? Än så länge är det bara två av fyra barn som har fritidsaktiviteter, men det har tre var… och handbollen är två dagar i veckan och ibland cup på helgen. Vojne vojne!

  • Evelina 19 september, 2017 on 11:04 Svara

   Haha ja precis. Vi har sagt till Elion att det är max två aktiviteter. Han får gärna byta efter terminen/säsongen men inte mer än två åt gången.

   • Elina 19 september, 2017 on 11:58 Svara

    Smart att ha så från start! Mina barn vill ha ännu fler, men nu är det stopp! ?

    • Evelina 20 september, 2017 on 16:12 Svara

     Haha ja en maxgräns måste man ju ha ????

 2. Helena 19 september, 2017 on 09:56 Svara

  Fast det är ju föräldrarna som sätter gränser för hur många fritidsaktiviteter barnen ska ha. Det får ju inte gå ut över det vanliga livet och läxläsning.

  • Evelina 19 september, 2017 on 11:03 Svara

   Självklart!! Att det skulle göra det har jag aldrig påstått, bara att det är mkt rent logistiksmässigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna