VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KUL OCH KUL…

En regnig dag senare och påfylld med fransar från Jamila kom jag hem. Hämtade Elion på hemvägen, han följde med en kompis efter skolan.

Roligast på praktiken idag var studiebesök på Barnahus. Eller roligt och roligt. Intressant och spännande är väl mer passande att säga. Det känns för jävligt att något barn ska behövs må dåligt eller fara illa. Samtidigt som det är viktigt med professionella som brinner för sitt yrke och tycker det är ”kul” att gå till jobbet. Men roligt och kul känns ändå som fel på något sätt när man pratar om yrken man ändå önskar inte hade behövt finnas…

 

Inget rosa eller marinblått i vår soffa ännu men lika skönt att ligga här varje kväll för det 😉


Kommentarer


 1. Diana 19 september, 2017 on 20:23 Svara

  åh du har det så fint och mysigt!!

  • Evelina 20 september, 2017 on 16:11 Svara

   Tack snälla ❤️

 2. Liza 20 september, 2017 on 08:34 Svara

  Hej! Följer din blogg och tycker det är mysigt att läsa om din fina familj. Tycker det är härligt hur högt du verkar värdera den. Själv har jag en son som snart är 1,5 år. Jag väntar dessutom ett till barn som kommer i vinter. Barnet var väldigt oplanerat men är såklart jätteefterlängtat. Men, jag är så jäkla less på att allas reaktion alltid är att tala om för mig att oj vad tätt, det kommer bli jobbigt. Blir superledsen och tycker det är så onödigt och dessutom oförskämt. Vad ska jag svara tycker dom? Skulle gärna önska ett inlägg från dig med hur det är att ha barn tätt. Då du är en av få som verkar välja att se det positivt! Kram

  • Evelina 20 september, 2017 on 16:10 Svara

   Grattis till tillökning ❤️ vad mysigt! Ska ta upp din fråga i eget inlägg. Rent spontant tycker jag du ska fråga hur dom vet det? Det vet ju faktiskt ingen eftersom alla bebisar år olika och att det finns många fördelar med det som väger upp en eventuell intensiv start ? Kram!

 3. Madeleine 21 september, 2017 on 21:51 Svara

  När jag läste till behandlingspedagog så gjorde jag en av mina praktiker (13 veckor) på ett häkte, och jag stormtrivdes. Flera personer som jag pratat med tycker jag är lite konstig när jag säger att jag tyckte häktet var en trevlig arbetsplats med trevlig personal och intagna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna