VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SVAMPSÖNDAG

Jag började dagen tidigt med Aston och Idun, när Mange hade vaknat åt vi frukost tillsammans och sen gick jag ut på en långpromenad alldeles för mig själv. Bestämde det förra helgen, att en promenad en helgmorgon borde gå att få till. Älskar morgonlugnet och friskheten på morgonpromenader!

Sen packade vi in oss i bilen och åkte till stugan för att plocka svamp och grilla korv. Mange behövde ”vattna” grunden han har gjutit också. Men lunka i skogen var liksom dagens aktivitet.

img_3003-3.jpgimg_3013-1.jpgimg_3065-1.jpgimg_3033-1.jpgimg_3040-1.jpgimg_3059-1.jpgimg_3050-1.jpgSötaste gumman som ville plocka alla kottar hon såg. Hon plockade så många att det blev tungt, de var ju blöta också efter allt regnande, men hon kämpade tappert vidare.

img_3063-1.jpgimg_3064-1.jpg

Till sist hittade några kantareller till korgen också så kottarna fick flytta tillbaka till skogen med undantag av tre stycken som fick väljas ut för att följa med hem under vagnen.

Sånt här vill jag fylla helgerna mer med! Utflykter tillsammans. TID tillsammans. Det behöver ju faktiskt inte vara mer avancerat än att bara ge sig ut i skogen med en picknick.


Kommentarer


  1. Jessica 18 september, 2017 on 08:41 Svara

    Vilken mysig familjeutflykt. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna