VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BLANDAD LÖRDAG

Dagar som innehåller lite allt möjligt är härliga tycker jag. Igår var en sådan dag! Jag och minisarna skjutsade Mange till stugan, åt lunch hemma, städade (inte kul men härligt efteråt haha), gick promenad med Karro och Elin till köpcentret och hem igen, sen kom min lillasyster med fästman och åt middag med oss. Jag gjorde hamburgare och när maten precis var färdigförberedd kom Becca och Anton och Mange bara någon minut därefter, han cyklade hem från stugan.

Tror Elin uppskattade att hänga med Idun, hon har inga småsyskon men är en jättefin extrastorasyster till minisarna. Och Idun hade jätteroligt!

 

När vi kom fram till köpcentret gick Karro med Elin och Idun i förväg till lekhörnan, Aston sov fortfarande och jag ville snabbprova en höstjacka som jag hittat på nätet. Hittade inte den men en liknande, dock vill jag ha en svart och inte marinblå, även om denna också var fin.

Sen gick vi förstås också till lekstället, jag och bubben!

 

Hemvägen gick rätt långsamt. Idun ville gå själv och hon är ju snabb, men Aston är det inte haha. Det var väldigt mysigt med promenerande och SOL! Finaste dagen sen jag vet inte när, det känns som att det regnar hela tiden.

 

 

Finaste lillasyster ♡

 

 

img_2970-2.jpgimg_2968-2.jpgimg_2967-2.jpg

En middag med mycket prat! Det var minisarna som satte punkt för den, Idun somnade i soffan så då blev det pyjamas och välling i raketfart. Tänkte att de väl ville vara vakna lite längre när Becca och Anton var här men så somnade hon ändå i vanlig tid haha.

En av mina högsta drömmar är att mina syskon ska flytta till Jönköping, det hade varit underbart med närheten. Även om det såklart inte är hela världen med några mil så blir det ju en helt annan grej om man kan cykla till varandra. Värre är det med syskon som bor i norra norrland, Adam har flyttat tillbaka dit nu med.


Kommentarer


 1. Bella 17 september, 2017 on 18:43 Svara

  Hej.
  Visst hade elion en nordbjörn parkas?! Eller minns jag helt fel ?
  Hur lång är han? Å vad tog du för storlek? ?

  • Evelina 17 september, 2017 on 19:05 Svara

   Han har fått en detta året! Han är 140 cm lång och har storlek 140. Nordbjörn är ganska generösa i storlek tycker jag ?

   • Bella 17 september, 2017 on 20:08 Svara

    Okej då är han samma som min gosse ? då borde en 140 passa till oss också

 2. Elin 19 september, 2017 on 10:31 Svara

  Var kommer jackan ifrån som du provade? <3

  • Evelina 20 september, 2017 on 19:55 Svara

   Veromoda! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna