VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEDIGA HELGER

Lediga lördag, du har varit efterlängtad! Nu har jag inte arbetat helg på… Nästan 2 år tror jag? Om jag inte minns fel så var min senaste helg på Babyproffsen i januari innan Aston föddes (2016). Saknar inte att jobba helg direkt, känslan av att koncentrera familjetiden till två sammanhängande dagar är härlig. Fast att jobba i butik saknar jag faktiskt lite. Kanske får ha ett extrajobb sen när barnen blir större haha.

Jag fick sovmorgon medan Mange gick upp 06 med barnen. Sen åt vi frukost ihop innan vi skjutsade honom till stugan och därefter har vi rensat i några köksskåp och målat naglarna. Köpte ett härligt höstigt lila nagellack i veckan när jag var på Lindex. Isadora Wonder nail tycker jag är det B Ä S T A. Ett nagellack som torkar snabbt är det viktigaste kriteriet, och detta sitter även helt okej. Efter lunch ska vi ut på prommis med Karro och Elin innan vi hälsar på i stugan.

img_2805

48 rosor är rekord i vad jag har fått tror jag. 30 stycken fick jag av mina svärföräldrar när jag fyllde 30. Dessa höll sig fina ända tills igår, över en vecka! Är det någon som har koll på om kvistrosor är svårt att få tag på? Rosa kvistrosor hade jag i min brudbukett så hade varit kul att köpa hem emellanåt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna