VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÖSTFEELING DELUXE

Fredag. Åska. Ösregn. Kom bara på ett förlag på middag till den kombinationen ?

Efter praktiken var slut för veckan sprang jag över till kiosken för att köpa en ”sjukispåse”‘ till Elion. Tidning, läsk och godis. Han blev SÅ glad. Visst är det underbart att bli lite extra ompysslad när man är sjuk? Jag minns fortfarande när jag var liten och sjuk, min mamma brukade också köpa en tidning och god frukt eller godis. Såna minnen gör lite ont att tänka på, samtidigt som jag är glad för att jag trots allt har en hel del fina minnen och traditioner jag gärna för vidare till mina egna barn.

HAPPY HELG och massa fredagsfeeling till er!


Kommentarer


  1. Anne 16 september, 2017 on 00:59 Svara

    Sjukispåse, det ska jag börja ge mina barn också. Tack för att du gav mig inspiration! Mvh mamma som aldrig skämt bort sina sjuka barn mer än en kopp blåbärssoppa och en Alvedon på sin höjd ?

    • Evelina 16 september, 2017 on 11:12 Svara

      Vad kul att kunna göra det 🙂 Haha tänk nu kommer de bli extra tacksamma då ju! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna