VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRYGGA BARN

Vad de älskar sin förskola, Idun och Aston! Hur glad blir man inte som förälder då? Obeskrivligt mycket. Bippie (jippie) säger Aston på morgnarna när jag frågar om vi ska gå dit. Skolpersonal är det som är allra viktigast i vardagen för mig. De som är med mina barn när jag inte är det, det kommer helt klart före min egen situation vilket väl inte är så konstigt eftersom de är det värdefullaste jag har. Idun har ”sin Lena” och Aston har Anna. De har fått fina band på kort tid och det är vackert att se sina barn bygga nya relationer. Minns Elion som hade Malin. Det är rätt speciellt, den där första tiden utanför det trygga hemmet.

 

Tjejen med största fantasin gjorde ett bibliotek igår. Ja det är böckerna på golvet om ni inte ser det, sen fick man sitta där och låna böcker om man ville haha.

Hoppas det har gått finfint för er som också har haft (eller har?) inskolningar med era små!


Kommentarer


 1. Hanna 14 september, 2017 on 21:50 Svara

  Det underlättar verkligen när barnen trivs på skola och förskola!

  • Evelina 16 september, 2017 on 11:15 Svara

   Jamen eller huuuur! Grunden för en harmonisk vecka 😉

 2. Malin mamma till S, T och L 14 september, 2017 on 22:38 Svara

  Åh att ens barn älskar att läsa är en sån rikedom tycker jag! Älskar lässtunderna varje kväll! ?

 3. Emelie 15 september, 2017 on 19:55 Svara

  Och jag som är en fröken blir rörd av ditt inlägg, jag älskar att vara den där personen som barnen tyr sig till när mamma & pappa är på jobb/skola. Att få låna deras juveler en stund om dagarna ?

  Och mina söner har också haft/har såna där speciella pedagoger som de kan vila sin huvud emot när min axel/barm saknas ❤️

  • Evelina 16 september, 2017 on 11:13 Svara

   Vad fint att du känner så!! Det är ju exakt såna som du som jag önskar till mina barn ♡
   Härligt att ni har samma upplevelser!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna