VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÄTTBERGET VÄXER

Ny kofta från H&M, ny tisha från Lager157 och en busig 2,5-åring på benen.

FREDAG!! Betyder snart söndag betyder snart är Elion här igen. Men leva i nuet var det ja haha. I helgen är det inte så mycket planerat, fotbollscup på söndag är det enda jag kan komma på nu. Om det blir av för Elions del, han spydde visst igårkvälk stackarn. Mange ska nog till stugan en sväng. Jag och minisarna får ledig tid tillsammans. Mitt jobbigaste projekt är att vika all tvätt som jag inte har orkat med under veckan (läs veckorna). Haha nu när jag gjorde en liten skrivbordshörna till Idun på mitt kontor blir det att jag hänger tvätten ute i man caven istället. Och där syns den inte, bakom stängd dörr. Så jag som brukade vara duktig på att vika tvätten förr är det inte längre ;).

KRAM!


Kommentarer


 1. Amanda 15 september, 2017 on 08:56 Svara

  Älskar koftan!

 2. Ewe 15 september, 2017 on 19:45 Svara

  Finns väl en till som kan vika tvätten 😉

  • Evelina 15 september, 2017 on 19:52 Svara

   Han gör ju mkt annat iofs men ja absolut ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna