VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET DRIVER MIG

Det har varit en känslosam dag idag. Praktiken är värdefull på så många vis och jag är såå glad för att jag känner att det ÄR det här jag vill arbeta med. Men det är nytt att möta jobbiga saker på det sättet. Jag har ju själv varit i en utsatt situation när jag växte upp så den världen är inte ny för mig. Men det är nytt att möta andra människor som blottar sitt innersta och är i stort behov av hjälp och stöd. Det är SÅ många föräldrar som brister i sina viktigaste roller i livet och det är SÅ lätt för ungdomar att få tag på droger. Kort och gott, dessa veckor är verkligen fyllda av intryck och glimtar av hur mina arbetsdagar kan komma att se ut om något år. Tänk att få göra skillnad, på riktigt? Det driver mig.

 

Idag blev det en lunchdejt med en vän på stan. Passade bra för att få komma bort från kontoret just idag när det var minst sagt fullt upp.

Jag blev hämtad efter ”jobbet” och sen åkte Mange till stugan. Det börjar lite brådis med med gjutandet och murandet av grunden nu, innan det blir för kallt.

Vila bort min förkylning och kolla på TV har jag tänkt för min del ikväll, och nu börjar Familjen Annorlunda som jag älskar. Så charmigt! Men det krävs väl att man gillar barn kanske haha!? Tror i och för sig att mannen min kommer hem ganska snart, det är ju redan mörkt ute. Är det NÅGON i detta avlånga land som har annat än regn och rusk hos sig? Det är regn varje dag här så det går inte så bra med mina planer att cykla in till praktiken…


Kommentarer


  1. Amanda 14 september, 2017 on 21:41 Svara

    Åh, Familjen annorlunda är ju så bra! Det är på 4:an va?

    • Evelina 16 september, 2017 on 11:15 Svara

      7:an är det på! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna