VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INNAN STADEN HAR VAKNAT

Det var visst inte tekniken som inte var med mig igår, det var något större än så men som tur var fick Allt för föräldrar ordning på de tekiska problemen som drabbade fler än bara mig. Sedan min blogg blev hackad förra hösten är jag glad att det inte är DET igen heh… Fy, det var hemskt nu när jag tänker på det. Mitt i bloggflytten hit till AFF dessutom så jag var mittemellan bloggportaler. Men det är ju tur att det mesta faktiskt löser sig till slut.

Tidig morgon på stan. Väldigt vackert innan den har vaknat till en ny dag tycker jag.

 

 

Frukosten som gjorde att lunch idag känns onödigt haha. Avslutade dessutom med plättar med sylt och grädde. Som min man säger – att gå på diet är inget som skulle passa mig 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna