VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BILDLÖST

Tekniken är inte med mig idag – tidigare kunde jag inte logga in på bloggen och nu kan jag inte ladda upp bilder! Det får bli ett sånt där väldigt sällsynt inlägg med bara text helt enkelt.

Eftersom jag hade en dag på skolan igår och var på praktiken först idag känns det som måndag IDAG. Snart helg igen i peincip ju haha. Har fått vara på en annan avdelning igen och jag undrar om det inte kändes lite mer som att hitta ”rätt”. Jag är så tacksam att jag både får vara med mina handledare i allt de gör, men också att de låter mig flyga fritt och göra studiebesök på olika ställen. Det ger mig en bra överblick på hur allt hänger ihop (från anmälan till genomförande av insats) och dessutom ser jag det som en chans att faktiskt sålla bland vad jag vill göra sen och inte.  Är det något jag har insett så är det att socionomyrket passar mig som handen i handsken just för att man kan göra SÅ många olika saker. För en rastlös själ som mig känns det som en bra försäkring, att kunna välja olika vägar.

Igår var jag och Petra på bio, förhandsvisningen av The Big Sick. Otroligt bra så måste tipsa! Rolig, sorglig, romantisk och tänkvärd. Inte många filmer som lyckas pricka in samtliga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna