VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VECKANS MÅL

Hela förra veckan var jag ju heelt slut på kvällarna. Orkade ingenting mer än praktiken och barnen. Somnade i soffan vid 21 (inte likt mig alls). Så den här veckan hade jag ett mål, eftersom jag misstänkte att jag skulle ha i alla fall liiite mer energi efter andra veckans praktik. Målet var att träna!

Nu gick det kanske inte jättebra eftersom jag blev dunderförkyld mot andra halvan av veckan, men jag startade veckan med ett härligt benpass som gav mig träningsvärk i tre dagar och idag tog jag en morgonpromenad. Morgonpromenader var något jag prioriterade väldigt mycket ”förr” (läs innan minisarnas tid) och det är även något jag saknar. Om det är bra väder tänker jag att jag ska få in det på en av två helgmorgnar framöver.

 

Det här är ett stenkast från vår ytterdörr. Eller ja, en halv kilometer kanske ;). Harmoniskt.

 

 

TIPS! På instagram kan du vara med och tävla om ett presentkort värt 2000 kr som du kan handla Minitude för, hos Jollyroom. Tävlingen pågår till och med 12/9 och allt du behöver göra är att dela med dig av ett inredningstips för barnrum samt tagga en kompis du tror vill vara med och tävla.

OBS du tävlar alltså på min instagram där du hittar mig som happilyeve om du inte redan följer mig.


Kommentarer


  1. Annie 10 september, 2017 on 14:15 Svara

    Åh! Har känt precis samma under min vfu. Helt slut och bars däckat på kvällarna. Dock har vi två hemtentor som det är meningen att vi ska jobba med under tiden och som ska va inne sista dagen, plus salstenta dagen efter det ?Blir tight det här känner jag. Målet nu, överleva ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna