VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OSYNKAT

Vi har inte alls hunnit med det vi tänkte idag men vad gör väl det. Det är ju en dag imorgon också! Vi fastnade på en fika och kom inte till affärerna förrän det närmade sig stänging. Och dagsrytmen var fel för Aston som tog sin vila för sent (vilket gjorde att vi kom iväg sent från första början) och så fortsatte det. Och eftersom vi inte var enligt planerna blev det inte middag där vi först tänkte heller utan vi fick sista-minuten-välja ett ställe utanför köpcentrets portar.

Nu sover de två minsta och Elion myser med oss en stund till. Han brukar vara uppe lite längre på fredagar och lördagar. Bartendern (Mange) har ordnat en Baileys till mig och en drink till sig själv. Ute är det mörkt och regnigt men jag har laddat med tända ljus runtomkring.

När jag nattade Idun innan nös jag, då sa hon ”prosit”. När jag snubblade ännu tidigare (är rätt klumpig av mig haha) frågade hon ”hur gick det”. Alltså SÅ omtänksam tjej det dära. 98 cm lång är hon för övrigt! Fick fråga häromdagen så passade ju bra med BVC-kontroll tätt inpå den frågan.

Hoppas du har en mysig/rolig/härlig kväll!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna