VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ELEPHANT EARS

Idag när jag hade skjutsat Elion till Fredrik stannade jag till på Plantagen för att kunna fylla på krukorna här hemma, jag köpte nya krukor på MIO i torsdags. Får se om jag någon gång ska lära mig att hålla liv i växterna också hehe. Är väl sist på planeten att införskaffa elefantöron men när jag tidigare har tittat har de varit slutsålda.

Nu är det dags för film och glass i soffan – det är ju söndag hos oss. Sen får det bli sängen i tid så vi kan sova bort den här förkylningsskiten.


Annons

Kommentarer


  1. Katta 15 september, 2017 on 16:20 Svara

    Älskar elefantöra. Plocka ur de små bebisarna som finns i den ena och sätt i jord, vips får du på sikt fler elefanter i hemmet :)

    • Evelina 16 september, 2017 on 11:14 Svara

      Jamen det kanske jag ska göra!? Men förstår inte riktigt hur haha, de där små sitter liksom fast i den stora växten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna