VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ELEPHANT EARS

Idag när jag hade skjutsat Elion till Fredrik stannade jag till på Plantagen för att kunna fylla på krukorna här hemma, jag köpte nya krukor på MIO i torsdags. Får se om jag någon gång ska lära mig att hålla liv i växterna också hehe. Är väl sist på planeten att införskaffa elefantöron men när jag tidigare har tittat har de varit slutsålda.

Nu är det dags för film och glass i soffan – det är ju söndag hos oss. Sen får det bli sängen i tid så vi kan sova bort den här förkylningsskiten.


Kommentarer


  1. Katta 15 september, 2017 on 16:20 Svara

    Älskar elefantöra. Plocka ur de små bebisarna som finns i den ena och sätt i jord, vips får du på sikt fler elefanter i hemmet 🙂

    • Evelina 16 september, 2017 on 11:14 Svara

      Jamen det kanske jag ska göra!? Men förstår inte riktigt hur haha, de där små sitter liksom fast i den stora växten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna