VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PRAKTIKPAUS

Idag blir det en paus i praktiken. Vi har två heldagar på högskolan inplanerade under den här kursen, med föreläsningar och seminarier som avslutning. Idag är det alltså dags för tillfälle ett men förutom att det ska bli kul att hänga med Petra en hel dag (vi ska även på bio ikväll) hade jag nog hellre fortsatt min VFU ifred hehe.

 

Tågbanebygge från i helgen

Nu har vi haft varannanvecka-boende (alltså 7 nätter i taget istället för att ha ett byte mitt i veckan) några veckor och jag tror nog att det blir bäst för Elion. Detta var även hans egen önskan. Men jag tycker det är superjobbigt. Igår visste jag att det är en hel vecka tills han sover hos oss igen. Nu ska vi ju försöka träffas under veckan efter skolan när det går och sådär, men det blev nog en större skillnad än vad jag trodde att det skulle bli att göra såhär. Förhoppningsvis kommer vi (jag?) in i det och det viktigaste är såklart att det blir bra för Elion som är den som flyttar mellan två hem.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna