VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELA FAMILJEN

LÖRDAG och här ska hela familjen vara tillsammans hela dagen. Jag tror att vi måste se till att få heldagar tillsammans oftare, även om man då kanske gör småsaker på olika håll kortare stunder. Som nu när Mange och Aston är iväg och köper dörrhandtag (något vi skjutit på i två år tydligen hahah, vi har bara bytt hälften i huset). Det är såklart stugan som är den största boven, Mange brukar åka dit en helgdag och sen är ju Elion hos oss varannan helg för jag menar ju såklart att ha alla fem samlade.

Idag blev det sovmorgon – Mange gick upp kvart i sju när Aston vaknade och då var Idun och Elion redan uppe. Sovmorgon i den bemärkelsen att det är en hel timme senare än när klockan ringer på vardagar hehe så jag hade väl också kunnat gå upp men tänkte att det är lika bra att sova ut ordentligt när man väl får.

Ny ljusstake från MIO. Kommer bli fin även i adventstider (det är 16 veckor till julafton läste jag igår!!)

På schemat för dagen står bland annat shopping och äta ute. Ganska härlig planering om du frågar mig ;). Mange fick ett presentkort på ett par jeans från mig i bröllopsdagspresent och jag fick också ett presentkort. Pappersbröllop ni vet så jag gjorde minsann ett handskrivet presentkort på pappersvykort.


Kommentarer


 1. Inne hos Ina 9 september, 2017 on 14:10 Svara

  Så mysigt att ta vara på bröllopsdagarna. Vi tog tag i och gjorde en fotobok från bröllopet när vi firade pappersbröllop förra året.. Hehe. I år firar vi läderbröllop, det kändes lite mindre kul men jag tror vi har löst det också 😉

  Kram!

  • Evelina 9 september, 2017 on 22:14 Svara

   Åh vad fint! Berätta gärna vad ni hittar på tills i år ? kram

 2. Mikaela 9 september, 2017 on 16:25 Svara

  Härligt med en familjedag!
  Jag som är gravid och har beräknat bf 30/12 kan meddela att det idag är exakt 16 veckor och en dag till nyårsafton, alltså mindre än 16 veckor till jul, snarare 15! Noga du vet det där ?

  • Evelina 9 september, 2017 on 22:13 Svara

   Jamen då vet du såklart! Vet precis hur det är, jag hade också stenkoll. Kanske inte lika bra med Aston för då var det så mkt annat men med de andra var det nästan nedräkning i timmar ? lycka till med bebis ?

   • Mikaela 9 september, 2017 on 23:10 Svara

    Tack! ?
    Önskar att jag inte hade så bra koll, alla säger ju att det går fortare andra gången men vet i sjutton det…får testa en tredje sen..! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna