VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRÖTT START PÅ VECKAN

Måndag, ny vecka och jag vaknade suupertaggad inför praktikvecka 2!

Vår granne var världens bästa som körde Elion (deras son går ändå i samma skola) till skolan så jag behövde inte följa honom utan lämnade bara de två minsta innan jag hoppade på bussen. Bilen känns meckigt när man måste parkera mitt i centrum en hel dag… Upplevde att allt kändes lugnare idag, vet inte om det är för att jag har bearbetat mycket under helgen? Lika roligt var det i alla fall fortfarande.

Gick utanför dörrarna någon minut efter 16 och det slutade visst med att jag gick hem. Var några minuter tills bussen skulle komma och jag tänkte att eftersom klockan inte var mer, M var hemma med barnen och har säkert börjat med middagen… Mycket riktigt så stod min kära man och lagade mat och jag hängde med tre glada barn tills det var dags att äta. Läxor med Elion och gos i stora lass.

Vips var det dags för de små att sova. Idun var så TRÖTT (alla tre är förkylda och därmed också tröttare än vanligt) och började protestera strax efter 18 så det blev en tidig kväll. När jag hade nattat henne smög jag iväg till gymmet (vill passa på när min energi för en gångs skull är där)och när jag kom hem sov även Elion!? Han brukar gå och lägga sig däromkring men jag hade sagt att han kunde vara uppe tills jag kom tillbaka. Snacka om att vara trött, om man går och lägger sig frivilligt ;).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna