VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA LÄMNINGEN AV ALLA TRE

Godmorgon från oss! Elion ville han en fläta idag.

Detta var första morgonen som jag lämnade alla tre barn på respektive plats. Först lämnade jag och Elion minisarna tillsammans, sen gick vi hem för att hämta cyklarna och sen ”släppte” jag av honom vid skolan på väg till centrum. Ca 45 minuter tog det hela, vi får se om vi speedar upp det i takt med att det blir en ny rutin. Det gör vi säkert. Idag fastnade jag dessutom vid cykelparkeringen och pratade med Elions första fröken, från förskoleklass. Känns härligt att cykla faktiskt. Ska försöka fortsätta med det även till högskolan då och då, perfekt med motion inbakat i vardagslunken sådär.

Hoppas du får den BÄSTA dagen!

Kram


Kommentarer


 1. Nina 5 september, 2017 on 19:08 Svara

  En tanke bara (vet inte hur långt ni har till förskolan) men kan ni inte cykla dit alla med cykelkärran?

  • Evelina 5 september, 2017 on 19:53 Svara

   Vi har typ 100 m till förskolan så känns lite onödigt att ens koppla på den ☺️ men annars bra tanke!

 2. Elin 6 september, 2017 on 12:00 Svara

  Fina ni!
  Har du nått bra tips på present våran lilla tjej som fyller två om några dagar? Känns som man redan har mycket efter storasyskonen, och man vill ju hitta något som ‘håller’ länge och som de inte tröttnar på så fort ?☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna