VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGAR HOS OSS =

img_2476.jpg

Glass och serie! Eller ja nästan varje kväll avslutar vi dagen i soffan, men glassen, den hör till söndagar. Just nu ser vi Arne Dahl-filmerna. Bara att jag har somnat ifrån alla delar hela veckan haha. Ikväll tände jag massa ljus för första gången på väldigt länge, vad mysigt det är med höstkänsla ändå?

Imorgon avancerar jag till att ha tre barn som ska till förskola och skola innan jag själv ska vara på jobbet klockan 08, nu när det är Elionvecka. Det var så mysigt att få hem honom igen! Från förra veckan har vi bytt till varannan vecka på riktigt och ingen bytesdag mitt i som vi haft sen start. På hans egen önskan så vi testar såklart. Och ser till att träffas lite då och då under veckan ändå, men han sover en vecka i taget på vardera ställe.


Kommentarer


 1. Joanna-livet med Aspergers syndrom 4 september, 2017 on 11:15 Svara

  Så gott

 2. Elina 4 september, 2017 on 17:18 Svara

  Låter svettigt! Har typ alltid haft 8:10 som deadline att vara uppe i skolan då sonen börjar då. Men 8 på sitt eget jobb låter snäppet värre. Men när väl rutinerna sitter så funkar ju det också. ☺️

  • Elina 4 september, 2017 on 17:24 Svara

   Med tiden blir det lättare också! Nu är det till och med så underbart att vår tioåring och åttaåring kan gå tillsammans till skolan på morgonen (i reflexvästar ?). Dels har de blivit äldre och dels så har kommunen fixat ett bättre övergångsställe med kulle. Tar ca 10 min för en vuxen att gå, men för barnen tar det ca 20… ? Hursom förenklar det enormt mkt för mig som är föräldraledig och oftast har båda småtjejerna hemma ✌️

  • Evelina 4 september, 2017 on 21:52 Svara

   Ja så är det ju, man vänjer sig vid det mesta och ofta snabbt också ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna