VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

COSY SATURDAY

En ledig dag med barnen efter 5 praktikdagar har varit LOVELY! Mange kom hem kring 14 så det var också härligt. Jag känner att han och jag behöver komma iväg på något roligt snart, vi har fått alldeles för lite tid tillsammans de senaste veckorna. Synd att vår bästa barnvakt åker till Spanien på måndag igen, nu när vi har bröllopsdag coming up och allt 😉

 

Hela förmiddagen höll vi oss inne och bara myste. Jag sydde ett kuddfodral av tyget som blev över efter Astons kuddfodral så bara en innerkudde som fattas. Minisarna myste och myste och myste, de har blivit förkylda och behöver nog just lugn och ro.

Sen var vi iväg en sväng efter att Mange kom hem. Köpte innerslang till min cykel, den fick ju punka efter jag cyklat till praktiken i ynka två dagar men nästa vecka är jag alltså redo igen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna