VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BECAUSE I’M HAPPY

Så här glad kan man va klockan 07.15 när man har en praktikplats man trivs på!

Aston har de senaste nätterna börjat med den där fula ovanan han hade i våras – att vakna på nätterna och ligga vill komma över och ligga och pilla på mina händer. Jag kan INTE sova då haha, även om det är mysigt att ligga nära nu när vi inte ses så mycket på dagarna. Men trots lite sömn i nätterna två har jag haft mer energi än någonsin just för att jag känner mig så pepp på att vara ute på VFU.

Jag har känt en viss oro för att känna att nej det här är ju inget för mig. Men så känns det inte, definitivt inte och snarare tvärtom känns det ännu mer som ett sorts kall. Det ÄR det här jag ska göra.


Kommentarer


 1. sofia 29 augusti, 2017 on 22:18 Svara

  Grattis till dig! Såå härligt!
  Jag är så avis! Kan du berätta för mig vad det Är JAG ska göra?

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:11 Svara

   Haha! Kanske om jag känt dig 🙂 En liten del av mig vill bli studie- och yrkesvägledare 😉
   Vad BRINNER du för? Vad tycker du är roligt?

 2. Mikaela 30 augusti, 2017 on 08:55 Svara

  Att han vill vara nära på natten är ju troligtvis en reaktion på seperationen i och med förskolestarten.
  Hoppas du lyckas sova bättre även med Aston bredvid dig ❤️

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:07 Svara

   Sant! Kan ju stämma med att Idun vaknat till de senaste två nätterna också. Sover gärna brevid Aston, men det går inte sova när han är vaken och ligger och pillar på mig haha… Kram!

 3. Annie 30 augusti, 2017 on 15:17 Svara

  Gud va kul att du känner så! Jag är också ute på vfu och har verkligen kommit till en fantastisk arbetsplats där jag känner att jag kommer få lära mig mycket! Så roligt. Dock har jag som du en liten som helt plötsligt vaknar flera ggr per natt pga rädd för spöken…

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:05 Svara

   Underbart!! Ja inte det där med nattspöken men en fin arbetsplats! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna