VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA PRAKTIKDAGEN

Ett vädigt sent måndagshej kommer här! I morse fanns inte tiden och inte heller under dagen. Har blivit fullproppad med nya intryck och information men min första dag på VFU:n (verksamhetsförlagd utbildning, dvs praktik) hade inte kunnat börjat bättre och jag har haft en väldigt kul dag! Vi hade en introduktionsförmiddag med olika socionomer och chefer från kommunen som avslutades med att vi blev bjudna på lunch på stan innan det var dags för oss studenter att gå ut till respektive praktikplats. Jag är toknöjd med min, ser fram emot de här 5 veckorna enormt mycket.

 

På väg ut genom dörren i morse, med nya fransar från Jasmina på Beauty Lady Skönhet och Spa. Att vakna halvfärdig på morgnarna kommer hjälpa mig enormt dessa praktikveckor när det är förskole- och skollämningar och jag ska vara på jobbet inne i centrum klockan 08. Välinvesterad lyx.

 

 

Ett av köpen från Lager 157 igår var den här tröjan, LOVE IT! Köpte den även i svart.

Nu ska jag försöka lösa problemet med att sy ett kuddfodral till Astons dyna som han ska ha på förskolan. De har varsin dyna till sång- och fruktstunderna på morgonenen som man ska klä med valfritt fodral. Det börjar bli en lång historia. Min symaskin är sönder, svärmor glömde sin i deras stuga (väntade på den hela förra veckan så känner att tiden springer iväg) men jag har jagat rätt på en annan som jag visst inte hur man trär tråden på haha…. Suck! Minisarna somnade klockan 20, klockan är nu över 21 och jag hade även behövt läsa igenom en del inför morgondagen. M är i stugan men han kanske förstår sig på symaskinen? Går nog snabbt att sy sen bara maskinen är redo.


Kommentarer


 1. erica 28 augusti, 2017 on 21:41 Svara

  men WOW vad bra den färgen passade dig. så uppfriskande.

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:12 Svara

   TACK söta! <3

 2. maarit 29 augusti, 2017 on 11:51 Svara

  Å va kul med lite köptips på kläder, visa gärna mer! Fin färg på fin tjej. Kram!

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:12 Svara

   Åh tack snälla!! Ska försöka göra det 🙂 Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna