VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET BÄSTA MED SOMMAREN

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Resa

Tre månaders föräldraledighet lider mot sitt slut för min del. Det är inte klokt vad snabbt det har gått ändå och jag så glad och tacksam över att ha fått dessa månader hemma.

På 1:a plats av sommarens aktiviter kommer helt klart Rhodos precis i början av sommaren. Vilken rivstart i kärleksbombande! Den resan kommer jag att leva länge på.

IMG_2362

Annat på min topplista är Liseberg med min pappa & Co, Borås djurpark och så Ullared med Petra (utan familjer). Det har alltså inte blivit speciellt långa utflykter men vi har ändå haft det hur härligt som helst och det känns som att vi den här sommaren har landat i livet som fem på riktigt vilket är det bästa av allt. Förra sommaren var ju Aston fortfarande liten, Idun strax över året och vi försökte alla hitta våra nya roller i family five.

Vad tycker du har varit det bästa med din sommar?


Kommentarer


 1. Sara 28 augusti, 2017 on 10:40 Svara

  Vi bygger hus och min man är med snickarna och bygger så det har tagit nästan all tid i sommar för oss att hänga vid bygget förutom lite utflykter. Men det är ju för vår skull och man får tänka att nästa sommar blir lugnare och mer tid för familjen istället. Vi har också tre barn på 6, 4 och 1 ❤ Saknar att lyssna på er podd! Blir det någon fortsättning?

  • Evelina 28 augusti, 2017 on 21:20 Svara

   Haha lite samma som hos oss då, vi ser också fram emot mer familjetid nästa sommar! Fast det lär nog inte vara färdigt till sommaren kanske… Men hoppas kan man ju alltid 😉
   Åh vad roligt att höra! Vi vet inget planerat datum för fortsättning, men inga dörrar är stängda. Lovar hojta till om det blir aktuellt 🙂
   KRAM!

   • Sara 30 augusti, 2017 on 21:14 Svara

    Ja lite lika därför tycker jag det är så kul att följa dig 🙂 hoppas du får en fin praktik nu! Själv börjar jag nytt jobb på fre efter 16 månadera fpledigt. ?

 2. Sandra 29 augusti, 2017 on 19:30 Svara

  Rhodos såklart ??❤️

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:11 Svara

   Åhhh saknar Rhodos varje dag haha! <3

 3. Jenny 29 augusti, 2017 on 20:23 Svara

  Det bästa med sommaren var att jag fick spendera mycket tid med min älskade sambo och vår älskade hund. Finns inget bättre än familjetid ?

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:11 Svara

   Helt enig! <3

 4. Ulrika F 29 augusti, 2017 on 23:18 Svara

  Massor av golf samt att vi köpte husbil för två veckor sedan, hej pensionärsvarning 😉

  • Evelina 30 augusti, 2017 on 21:10 Svara

   Haha smaken är som baken och det viktigaste är ju ändå att man själv gillar det man gör! 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna