VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SWISH!

Swish så var helgen förbi! Det har knappt känts som helg faktiskt, eftersom Mange jobbade i stugan igår och på sitt ordinarie jobb idag. Ingen mysavslutning på min föräldraledighet med hela familjen precis, även om jag ju har fått vara med de bästa jag vet – mina tre små troll.

Idag har vi åkt runt lite. Elion ville köpa några grejer och jag ville till Lager 157. Hittade ganska många överdelar faktiskt så nu känner jag mig om möjligt ännu mer redo för hösttermin!

 

Det är inte bara jag som varit trött i helgen, Idun också hehe. Det har blivit lite för mycket napp…

 

 

Nyvaken Aston som hittade sin favorit Greta gris i leksaksaffären!! LYCKA på hög nivå.

Sen hälsade vi på hos ”grannarna” som fått tillökning i form av en ursöt katt som jag och barnen var tvugna att hälsa på såklart. Mange kom dit också men vi hann inte stanna så länge så hoppas vi får till en familjeträff inom kort. Det går lite i vågor det där tycker jag, när vi ”hittar” tiden för att umgås med våra vänfamiljer men nu känner jag att det är dags igen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna