VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA GLASÖGON

Lördag och jag har inte vaknat ännu. Alltså på riktigt, känner mig knockad med ont i halsen. Kanske inte var en så bra idé att träna igår men å andra sidan kan jag inte strunta i det hela tiden om jag känner mig småförkyld nästintill konstant? Mange gick upp med barnen vid halv sju i alla fall och jag fick sova vidare en stund. Idag har Elion fotbollscup och Mange är i stugan. Jag och minisarna har tänkt hälsa på både på cupen och på bygget för att hålla oss sysselsatta. Senare i eftermiddag ska jag fixa fransarna hos Jasmina också, det ser jag fram emot väldigt mycket. Att få blunda och koppla av. Första gångerna jag gjorde fransarna minns jag att det var lite obekvämt nästan, att bara ligga där samtidigt som någon pillar vid ögonen. Sen har det blivit mer och mer avslappning haha, och skönt att bli ompysslad. Nu kan jag nästan somna. Perfekt att slippa tänka på mascara och eyeliner under hela praktiken sen!

IMG_3380

Har fått tillökning av de här ”krukorna”. Min vän Petra var i Ullared igen så jag la en beställning på några till, köpte tre små när jag var där och har behållt två, men ville ha fler samt i modellen större. De är perfekta att ha som ge-bort-present tycker jag, bara att köpa en blomma till.

   IMG_3439

Dags att ta tag i lunch och ett stökigt hem med vilda barn, försöker rocka mina nya glasögon också. Premiär för dom idag när ändå jag ska lufta ögonen från linserna i samband med fransfix.

 ♡


Kommentarer


  1. Marie 28 augusti, 2017 on 20:02 Svara

    Så snygga glasögon??! Var har du köpt dem och vad är det för märke?

    • Evelina 28 augusti, 2017 on 21:18 Svara

      De är från Specsavers! Det är nog deras egna märke tror jag, ett par som kostar 395 kr så värsta fyndet!! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna