VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INSKOLNING – CHECK

Vi körde som sagt 9.30-13.30 på förskolan idag med. Då hinner de med fruktstund/sångstund/utelek/lunch och vila. Jag hann med en timme på gymmet, 40 minuters promenad efteråt, dusch med ansiktsmask, lite jobb och en brödlunch framför tv:n.

Både Idun och Aston ville leka mer när jag kom tillbaka, Aston blev arg när han var tvungen att lämna kvar leksakerna han lekte med just då haha. Känns helt fantastiskt att det har gått så bra som det har gjort och både jag och pedagogerna känner att det inte hade kunnat gå bättre. Aston hade visst varit trött och lite gnällig idag men då har han hållt sig till ”sin” pedagog och myst extra. Det värmer hjärtat att han på kort tid har blivit så tajt med henne, att han har någon som han tyr sig lite extra åt. Han hade dock varit för trött för att äta lunch och sov istället hihi, men så gör han hemma också emellanåt.

Nu är inskolningsveckan förbi och det är HELG! Mange och Elion kommer hem närsomhelst. Det blir den sista helgen innan min sommarlånga föräldraledighet är förbi. Känns både lite sorgligt men också väldigt spännande – nu är jag pepp på hösten!


Kommentarer


  1. Elina 25 augusti, 2017 on 21:00 Svara

    Skönt att det har gått bra! ? Njut av helgen nu! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna