VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGONLUGN

IMG_3373IMG_3375

Mysiga små innan förskola  ♡

Det går på riktigt inte en enda dag utan att mitt hjärta svämmar över av stolthet för mina barn, men så känner väl de flesta föräldrar!? Att få vara mamma till tre gör mig till den lyckligaste i världen och det var faktiskt när Aston kom till världen som jag kände mig komplett och riktigt hel. Han var den lilla pusselbiten som fattades.

Idag fick jag sova ”länge”. Aston ville inte upp från sängen förrän närmre halv sju och Idun vaknade kvart över 7. Elion har pappadygn så vi hämtar honom efter fritids idag och som alltid känns det såå lugnt när inte han är hemma haha. Jag tänkte gå till gymmet när jag lämnat de små! Det är lika kort avstånd hem som till gymmet (två minuters promenad) så då kan jag ju lika gärna hålla till där en timme.

Fredagskramar!


Kommentarer


 1. Anna 25 augusti, 2017 on 11:23 Svara

  Härligt. Efter flera år av tuff längtan efter barn har jag och maken nu äntligen en underbar son. Att vara förälder är det bästa som finns! förstår precis känslan med pusselbiten! Ha en härlig dag med din familj! Kram ?

 2. Anne 27 augusti, 2017 on 10:57 Svara

  Vi väntar vårt tredje barn nu (är i v 13), precis som Aston faktiskt inte planerat men otroligt välkommet! Känns tätt och intensivt med tre barn på mindre än 3 år… Men man klarar det.

  • Evelina 28 augusti, 2017 on 21:21 Svara

   Åhh grattis!! Det blir ju verkligen tätt men tänk så kul de kommer ha tillsammans 🙂
   Kram och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna