VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRÅTIG

Jag har varit väldigt gråtig idag. Inte konstigt kanske efter morgonen och ledsen Idun. Den känslan försvann liksom inte. Men så har jag blivit gråtig av bra saker också. T ex när svärmor idag (som nästan alla andra dagar) uttrycker sin glädje och kärlek över barnbarnen. Jag är så innerligt glad över att hon fick sin önskan om att få barnbarn uppfylld. Eller när hon bara sådär sa hur bra hon tycker att jag passar i uppsatt hår (komplimanger är alltid roligt att få oavsett om det är komplimanger för utseende eller egenskaper tycker jag). Sist på tur och kanske längst upp på listan över sånt som gjort mig gråtig på ett bra sätt idag var den här bilden som Mange skickade till mig.

 


Våra initialer för alltid inristade i grunden på stugan. Han är rätt romantisk innerst inne den där Mange 😉

 ♡


Kommentarer


 1. Astrid 24 augusti, 2017 on 23:06 Svara

  Såååå søt du er Ett herlig menneske Glad for att du har en svigermor som gir deg og sine Masse kjærlighet Men det tror jeg du også gjør til dine Kos deg))))

  • Evelina 25 augusti, 2017 on 08:41 Svara

   ♡ ♡ ♡
   KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna