VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖR SMÅ OCH STORA RYGGAR

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

Hösten är här, skolan är igång och läxor ska bäras. Vi har fått testa produkter från norska märket Beckmann – de erbjuder snygga väskor som ska belasta ryggen så lite som möjligt. För mini och uppåt i ålder.

IMG_3292  IMG_3313

Färgkarameller till minisarna som matchar deras nya stövar (Jollyrooms egna märke Nordbjörn) ;). Modellen heter Beckmann Mini Urban och är som namnet hintar en väska i mindre modell men som ändå är tillräckligt stor för att passa förskoleåldern och tidiga skolåren. Den rymmer 10 liter och har hög comfort med vadderade axelband och rygg.

 

IMG_3316

IMG_3342IMG_3349

Väskan har alldeles lagom med fack och ett fack för vattenflaska på sidorna. Undertill finns ett fack med inbyggt regnskydd i reflextyg. Perfekt till det ofta slaskiga och mörka vinterhalvåret.

 

  IMG_3357 IMG_3227IMG_3237

Även i facket på framsidan göms en söt liten reflex. Mer reflexer åt ALLA. Perfekt när det smygs in på ett smidigt sätt för att öka säkerheten hos fotgängare. Får man det med på köpet behöver man inte köpa och kan alltså inte glömma att köpa reflexer.

 

IMG_3369 IMG_3367

Elion har en något större väska, den rymmer 16 l och är en stilren modell i lagom storlek som passar lite större men fortfarande små barn. Till Elions stora glädje finns ett förvaringsnät att bära med fotbollen (eller cykelhjälmen) i, det förvaras inuti ett av facken.

Beckmann Mini Urban finns i rosa, gult, navy, blått och grått.

Beckmann ryggsäck 16 l finns i grått, rosa, lila, svart och blått.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna