VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY DAG!

Okej, ny dag nya tag! Jag utvärderade vad som kunde vara anledningen till Astons dåliga humör igår och valde att utgå från att han var hungrig. Hungrig + trött är sämsta kombinationen, i alla fall för mina små. De brukar oftast äta en ganska matig mellis på morgonen men igår ville Aston knappt äta på fruktstunden. När vi hade lämnat Elion på skolan idag åkte vi vidare till mataffären för att handla och medan jag gjorde det fick de små sitta i kundvagnen och äta cocktailtomater. En hel ask delade de på hehe. Och tada, idag har förmiddagen gått mycket bättre för unge herrn.

För Idun har det gått strålande även idag. Vi hade bestämt att vi skulle till hennes avdelning först och se om hon ville leka själv där medan jag och Aston gick till hans avdelning. Hon har sett fram emot att rita med tuschpennorna sen vi gick igår, så när vi kom in tog hon bara av sig stövlarna och sprang inåt. Fick påminna om att ta av jackan och krama mamma också hehe. Sen har hon varit på sin avdelning själv, jag och Aston gick ner precis innan lunchen bara, innan han och jag gick tillbaka för att äta på hans avdelning. Sen sa vi hejdå för idag och gick ut med vagnen, han slocknade direkt. Och Idun är kvar. Har ätit lunch själv och ska vila där för första gången. Min stora duktiga tjej. Vi ska tillbaka efter vilan sen och jag längtar efter henne men blir glad ända in i själen av att hon trivs så bra från start. Det hjälper såklart att hon är 2,5 år jämfört med Astons 1,5 år, hon förstår på ett annat sätt och går att prata med lite ”djupare”.

  IMG_3192   IMG_3195 IMG_3196

Stolt över mina små och stolt över min man!

 Han imponerade på mig förra veckan när han otränad var med i både blodomploppet och Action run. Eller ja, otränad säger han själv, jag menar på att han visst får nog med träning av att bygga ute i stugan. Uppenbarligen!


Kommentarer


 1. Tilda 22 augusti, 2017 on 21:28 Svara

  Glöm inte att vara stolt över dig själv också ??

  • Evelina 22 augusti, 2017 on 22:22 Svara

   Tack, ska försöka komma ihåg det ;)! ♡

 2. Hanna 23 augusti, 2017 on 07:00 Svara

  Åh snygg jacka/kofta! Var har du köpt den?

  • Evelina 23 augusti, 2017 on 08:36 Svara

   Den är från Kappahl men förra vintern tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna