VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDAG HAR KÄNTS LÅNG

Okej om fredagens inskolning gick strålande, så kan man väl säga att idag var allt annat än sådär harmoniskt som det faktiskt var i fredags. Det har tvärtom varit helt otroligt svettigt och jag känner att jag inte alls räckte till. Vilket väl i och för sig inte är så konstigt när man gör två inskolningar på olika avdelningar samtidigt och själv. Allt bottnade i att speciellt Aston inte hade en jättehärlig dag, redan från start har han varit gnällig. Vet inte om han kanske börjar bli förkyld, för jag känner mig tung i huvudet och förstår om han är grinig ifall han har likadant. Men för att se det positiva – Idun gick med sin inskolningsfröken själv efter bara en liten stund med på Astons avdelning, ner till sin avdelning. Hon sa först ”följ med mig mamma”, men jag sa att jag måste ju stanna med Aston men om du följer med ses vi ju snart igen och sen var det inget mer med det. Vi träffades igen ute på gården för lek innan vi åt lunch tillsammans på Iduns avdelning. Imorgon blir det lunch tillsammans på Astons avdelning, vi pusslar dag för dag och testar oss fram tillsammans med pedagogerna. Det känns bra, att de verkligen lyssnar och anpassar.

 

Vi hämtade storebror när han slutade skolan bara en stund efter vi gick från förskolan och sen var vi hemma ytterligare en ministund innan det var dags att ta sig till tandläkaren. En dag utan bil har känts av extra just idag, den har istället varit inne på en svindyr service.

 

 

9:e våningen ger en grym utsikt

 

 

Älskade små. Jag ÄLSKAR er men idag har tre barn känts som många haha.


Kommentarer


 1. Anna 21 augusti, 2017 on 21:12 Svara

  Vilken powermamma du är! ?

  • Evelina 21 augusti, 2017 on 22:10 Svara

   ❤️

 2. Sandra 22 augusti, 2017 on 11:25 Svara

  Wow vad du är duktig! Belöna dig med en klapp på axeln och var stolt över det jobb du gör!
  Måste fråga varifrån jeansskjortan är? Supersnygg!

  • Evelina 22 augusti, 2017 on 22:22 Svara

   Tack snälla. Ska försöka göra det 😉
   Den är från Lager 157!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna