VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INTE SÅ HARMONISKT MEN…


Att ligga på spikmatta med två små i huset = en trägiraff i huvudet, en hoppande 1-åring på magen, en fot som trasslar in sig i håret osv. Harmoniskt njae haha… Nödvändigt JA. Har så ont i nacke/axlar just nu, då brukar det bli bättre även om den inte riktigt når dit upp. Måste köpa en sån där nackspkmatta.

Sammanfattning av förskoledagen – kunde inte gått bättre. Idun ville först inte gå hem hehe. Rustar mig inför morgondagen när Aston ska testa på att vara själv.

Puss!


Kommentarer


 1. Hanna 22 augusti, 2017 on 21:35 Svara

  Härligt att det har gått bra!

  • Evelina 22 augusti, 2017 on 22:22 Svara

   Ja det känns underbart 🙂

 2. Karin 22 augusti, 2017 on 21:43 Svara

  Hej, ett tips gällande spikmattan om den är mjuk och något formbar, rulla ihop en handduk/badlakan och lägg under spikmattan i överkant. Lägg dig med nacken över handduken så kommer den åt nacke och axlar bättre. ?

  • Evelina 22 augusti, 2017 on 22:24 Svara

   Det är ”tyvärr” en sån spikmatta med långa piggar så den är väldigt stel och går inte alls att forma som en ”vanlig” spikmatta gör. Men tack ändå för tips!

 3. malin 22 augusti, 2017 on 21:45 Svara

  Angående spikmatta har jag löst problemet med att få spikarna i nacken genom att lägga en avlång kudde under och på så sätt anpassa spikmatten till nacken, fungerar rätt bra de gånger jag fått göra så.

  • Evelina 22 augusti, 2017 on 22:25 Svara

   Det går nog inte med min spikmatta, den är inte den klassiska spikmattan utan en med längre piggar och hårdplast som inte går att forma. Tack ändå för tipset!

 4. Marie 23 augusti, 2017 on 05:37 Svara

  Mer träning åt din rygg och nacke! Gör underverk för ontet ??

  • Evelina 23 augusti, 2017 on 08:39 Svara

   Tyvärr är det nog bara att bli virusfri som hjälper (får alltid extra ont i nacke när jag känner en förkylning på G) och att sluta spänna mig. Syskonvagnen är så tung och jag får ofta ont efter att ha kört den, går och spänner mig konstigt antar jag, eller har fel hållning. Men ja, blir jag starkare kanske jag inte gör det haha.

 5. Marlene 23 augusti, 2017 on 08:51 Svara

  Mitt tips är att du testar att trycka på triggerpunkter med en studsboll. Du kan lägga dig på bollen på golvet och hitta punkter som gör väldigt ont, låt bollen trycka mot den punkten i 30-40 sekunder eller tills du känner att smärtan släpper, det gör att aktiva muskler slappnar av. Testa även att rulla bollen över bröstmusklerna, från bröstbenet och utåt. Detta är tips jag fått från sjukgymnast, har hjälpt mig väldigt mycket. Hoppas värken släpper, det tar på humör och ork att ha ont.

  • Evelina 23 augusti, 2017 on 09:34 Svara

   Åh DET låter verkligen som något för mig! Får liksom muskelknutor som är svåra att bli av med. Tack snälla för fiffigt tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna