VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIME FOR SOME ACTION!

Tittar ni på Fångarna på fortet? Vi tittade på det med Elion när minisarna somnat och jag fick en riktig flashback till när jag var liten och kollade på samma program. Då kändes det såklart mycket häftigare, eller så har det ändrats? Oavsett är det väldigt mysigt att krypa upp tillsammans och känna fredagsfeelingen. Men jag tänker väldigt mycket på Josefine & Co, det känns fortfarande som en mardröm. För mig, kan inte ens föreställa mig hur det känns för dom. Tur i oturen att de har så mycket kärlek omkring sig och till varandra.

Idag vaknade jag av familjens minsting som sa mammaaa brevid mig. Sen brukar vi ligga och mysa en stund innan vi går upp, så även idag. Pappan i huset fick ligga kvar och dra sig eftersom han känner sig krasslig – idag väntar Action run! Vi ska hämta upp svågers sambo som hänger med i vår bil. Bröderna har redan åkt eftersom de måste vara på plats tidigare.

 

PysselIdun längtar efter att få skrika HEJA PAPPA säger hon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna