VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VARA HEJARKLACK

Dagens jag i jeggings Cubus (b ä s t a !), tisha H&M och ”kavajkofta” från Kappahl (en oldie)

Har ni medverkat eller hejat på ett Action run någon gång? Jag som bara har varit hejarklack idag är helt slut hehe, men det beror nog mest på att det är på riktigt energiuttömmande att hålla koll på tre barn i stora folkmassor. Ska visa bilder sen från dagen och hur det gick för bröderna! Nu är Elion hos sin pappa och vi är tillbaka i huset. Kom faktiskt precis hem, vi åkte vidare nästan direkt (Mange fick stanna till i duschen på vägen) till svärföräldrarna som bjöd in till middag om vi inte hade andra planer. De överraskade också som hejarklack så det blev en riktig familjedag.

Kram!


Kommentarer


 1. Sandra 20 augusti, 2017 on 18:56 Svara

  Å snygga byxor? Vet du vad modellen heter? Är lång (179cm) och har för mig att även du är av längre modell ? Inte det enklaste att hitta långa, snygga och sköna byxor. Just nu är jag höggravid med nr 3 men längtar såååå efter mitt vanliga jag och lite nya kläder ?

  • Evelina 20 augusti, 2017 on 19:30 Svara

   Håller helt med, det är svårt att hitta! Dessa är både långa i benen, sköna OCH snygga så ett supertips verkligen, Jag är 177 cm och väljer S/34″. Stora fickor också vilket jag gillar. Töjer sig inte och blir sådär slappa. Jane tror jag de heter, 2 för 499kr just nu ????
   Kram!

   • Sandra 21 augusti, 2017 on 10:13 Svara

    Tack! Måste jag absolut spana in framöver ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna